Even voorstellen

Graag stellen wij ons even aan u voor… Wij zijn PR-relatiegeschenken.

Wij zijn distributeur van relatiegeschenken en promotionele artikelen en we werken vanuit het Noord Brabantse. De wensen van de klant zijn bij ons altijd het uitgangspunt. Daarnaast proberen we waar nodig een adviserende en ondersteunende rol te spelen in het hele proces van artikel keuze tot drukbestand en aflevering.

Onze achtergrond

Hiervoor hadden we beiden een functie met raakvlakken op het gebied van marketing en communicatie. Verder had Bob reeds een grafische opleiding gevolgd. Contact met klanten en leveranciers was hierbij voor ons al dagelijkse kost. De dagelijkse bezigheden en opgedane ervaringen en kennis waren een goede basis voor hetgeen we bij PR Products verder naar onze eigen business hebben geoptimaliseerd.

Jarenlange ervaring

Inmiddels zijn we reeds een jaar of 7 onderweg in deze branche. Dagelijks bezig met onze producten, digitale drukproeven, het meedenken met klanten over passende producten voor hun beurs, reclamecampagne of enzovoorts. Vaak zit er ook nog een tijdsdruk achter wat de uitdaging om iets te realiseren alleen maar groter maakt. Het gaat er uiteindelijk toch om dat we een tevreden klant hebben.

Toekomstvisie

Wij hoeven niet per se de grootste distributeur van Relatiegeschenken en Promotieartikelen te worden, maar wel degene met de meest(e) tevreden klanten. Dit proberen we te realiseren door middel van service, kwaliteit, goede prijzen, door mee te denken met klant én door voorop te lopen bij trends en evenementen.

Bezoekt u eens onze webshop met daarin ons zeer brede aanbod!