Kerst premiums 2014 bestellen als relatiegeschenk

Breng de kerstsfeer in uw bedrijf, winkel en onder uw personeel met leuke kerst premiums. Geef uw personeel iets leuks mee zo net voor de feestdagen. Laat uw waardering blijken aan uw klanten en relaties voor het vertrouwen dat ze dit jaar weer in uw organisatie hebben gehad. De leukste kerst premiums 2014, u vindt ze hier…

Kerst premiums als relatiegeschenkkerstboom hanger

Onze kerst artikelen zijn breed in te zetten. Het grootste deel wordt ingezet als relatiegeschenk. U heeft bij de meeste artikelen dan ook de mogelijkheid om het te voorzien van een bedrukking, gravure of label. U zorgt er hiermee voor dat de ontvanger bij gebruik van het artikel steeds herinnert wordt aan uw organisatie én hetgeen u cadeau heeft gedaan. Deze waardering is erg veel waard en draagt bij aan een goede langdurige klantenrelatie!

Kerst premiums als sfeerartikel

Heeft u een winkel, groot bedrijfspand, meerdere vestigingen en wilt u een kerstsfeer willen creëren in uw bedrijf, voor uw klanten en werknemers? Hiervoor maakt u gebruik van kerst artikelen als kerstmutsen, kerstboom hangers, kerstsokken, kaarsen, kerst mokken en de vele andere leuke kerst premiums die u via onderstaande button kunt bekijken:

kerst premiums 2014
kerst premiums 2014

Op = Op!

Let op, bij seizoensartikelen als deze loopt de voorraad vaak erg hard terug in korte tijd. We moeten richting het eindejaar dan ook altijd heel veel ‘nee’ verkopen gewoonweg omdat de voorraad op is. Beslis en bestel dus tijdig om teleurstelling te voorkomen. Het zou zonde zijn als uw eerste keus uitverkocht blijkt te zijn of dat u helemaal zonder kerst geschenk komt te zitten…

Houd qua levertijd voor artikelen met bedrukking rekening met zo’n 2 tot 3 weken. Dit kan ooit sneller, maar we rekenen liever ruim. Onbedrukte artikelen kunnen we vaak binnen enkele werkdagen leveren, mits voorradig uiteraard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *