Luxe pennen bedrukken als relatiegeschenken

Pennen zijn waarschijnlijk het bekendste en meest voorkomende promotieartikel of relatiegeschenk. Het aanbod is ongekend groot. Van een eenvoudig kunststof pennetje van 20 cent per stuk inclusief opdruk tot fraaie pennensets met een lasergravure verpakt in een luxe geschenkdoos.

In dit blogbericht besteden we aandacht aan de laatste categorie en laten we een 2-tal fraaie maar betaalbare luxe pennen aan u zien die zeker het bekijken waard zijn!

Breed aanbod

Bolt balpen

Onder de noemer luxe pennen is er ook weer een hele hoop diversiteit in het aanbod. Enkele elementen die in onze beleving pennen tot luxe pennen maken zijn o.a. de kwaliteit, het materiaal, de exclusiviteit van het model of eventuele merk en de verpakking.

Een goed voorbeeld van een pen die zich onderscheidt door meeste van bovenstaande factoren is de Bolt pen van XD Design.

De Bolt balpen is een volledig roestvrijstalen balpen met een gematteerde afwerking. Dit geregistreerde ontwerp pen is te voorzien van een personalisatie middels een lasergravure.

Kijk voor meer informatie en prijzen over de Bolt pen rechtstreeks bij dit artikel in onze webshop.

3 in 1 pen!?

stylo 3 in 1 pen

We hebben al vaker pennen gezien met een extra functie, bijvoorbeeld pennen met een laserpointer of de welbekende stylus ofwel touchscreen pennen. Nu heeft XD Design de Stylo 3 in 1 pen ontworpen! De naam zegt het al grotendeels, naast een pen is het ook een stylus én heeft het daarnaast tevens een compacte geïntegreerde 2GB usb stick!

De Stylo 3 in 1 is verkrijgbaar in 2 kleuren, zilver en donkergrijs.
Zowel de clip als de houder van de pen is te voorzien van een personalisatie.

Voor aanvullende info en prijzen over deze fraaie pen klikt u rechtstreeks door naar dit artikel op onze webshop:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *