Serranoham relatiegeschenk – Rauwe hammen!

Jamón Serrano! Serranoham, een rauwe ham van oorsprong afkomstig uit de Spaanse bergen. Nadat de verse ham in een pekelbad met kruiden heeft gelegen, rijpt hij zo’n negen maanden in een ruimte waar de temperatuur langzaam toeneemt tot 30 graden. Tegelijkertijd neemt de vochtigheid af, waardoor de hammen langzaam drogen.

Serranoham relatiegeschenk

Verpakt in de handige draagdoos is dit een zeer gewaardeerd relatiegeschenk.

Voor deze hammen worden de ons bekende “roze” varkens gefokt. Door een uitgebalanceerd dieet van topkwaliteit en voldoende leefruimte (dus beweging!) krijgt deze ham zijn unieke smaak en textuur. De ham is rijk aan ijzers en eiwitten en is vetarm.

Het gewicht is ca. 6,5 kg per ham. Hij wordt geleverd met een originele houten hamklem en speciaal trancheermes. Kijk voor meer informatie en prijzen snel in onze webshop!

Richtprijs: € 99,95 (excl. BTW)

Serranoham relatiegeschenk

Uw Serranoham relatiegeschenk besteld u bij PR Products!Serranoham

Heeft u een wat kleiner budget? We hebben ook een halve Serrano ham van c.a. 2.3 kg!

Richtprijs: € 49,95 (excl. BTW)

Voor meer exclusieve relatiegeschenken, kerstpakketten en promotieartikelen kunt u ook terecht op onze website. Via de homepage navigeert u gemakkelijk naar de artikelgroep of artikelen waarnaar u op zoek bent. Komt u er toch niet uit, bel of mail ons even. We staan u te allen tijden met plezier te woord! Via de button hieronder komt u rechtstreeks op de homepage van de webshop:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *