Trolley’s als relatiegeschenk bestellen: PR Products!

Trolley’s bestaan er in vele soorten, maten en modellen. Enkele bekende in de relatiegeschenken branche zijn de weekend trolley, de rugtas trolley en de business trolley.

We laten hieronder graag van elk een fraai model zien ter illustratie dat trolley’s als relatiegeschenk meer dan geschikt zijn!

weekend trolley

We beginnen met de weekend trolley. Het merk Swiss Peak heeft deze zeer fraaie weekend trolley waarmee u in stijl kunt reizen. Het stevige materiaal en het solide trolley mechanisme zijn gemaakt om lang mee te gaan, zodat u het keer op keer kunt gebruiken. Rol het, of draag het, de keuze is aan u.

Maak deze trolley als relatiegeschenk helemaal af middels een subtiele bedrukking of gravure!

rugtas trolleys

Een trolley die ook als rugtas gebruikt kan worden, dat kan erg handig zijn! Een fraai model is deze 1680D en rugtas trolley met reflecterende belijning. Hoofdcompartiment met 14” laptop vak en voorvak met organizer functie, beide voorzien van ritssluiting.

Deze rugtas trolley is verkrijgbaar in 3 gangbare kleurencombinaties.
Verkrijgbaar vanaf 5 stuks, indien gewenst mét bedrukking!

business trolley

Tot slot de Business trolley… Wij bevelen aan: Deze compacte hard shell trolley, uit hoogwaardig ABS / PC met lange trolley hendel. Aan de binnenzijde vindt u een vak voor kleding, en aan de andere zijde bevinden zich vakken voor bijvoorbeeld uw laptop, documenten en schrijfwaren.

Bedrukking door middel van full-colour doming.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *